Kurma Aisha Dates 1 Box

Rp 99.000

Kurma Aisha Dates 1 Box Reviewed by Admin on . This Is Article About Kurma Aisha Dates 1 Box

Kurma Aisha Dates 1 Box Kurma Mazafati(ruthab), juga dikenali sebagai Kurma Kimia dan kurma Bam (berdasarkan rantau di mana kurma paling lazat seperti ini ditanam), adalah salah satu daripada pelbagai jenis buah kurma di Iran. Ia mungkin jenis kurma yang paling popular dan terkenal. Dengan rasa yang unik, ia dianggap… Selengkapnya »

Rating: 4.5
Daftar Harga grosir
 • 12 ≥
  Rp 90.000
  Kode Produk: KAD
  Stok Tersedia
  Detail Produk
  20-04-2020

  Kurma Aisha Dates 1 Box

  Kurma Mazafati(ruthab), juga dikenali sebagai Kurma Kimia dan kurma Bam (berdasarkan rantau di mana kurma paling lazat seperti ini ditanam), adalah salah satu daripada pelbagai jenis buah kurma di Iran. Ia mungkin jenis kurma yang paling popular dan terkenal. Dengan rasa yang unik, ia dianggap sebagai salah satu yang paling lazat berbanding jenis kurma lainnya.

  Kurma Ruthab Aisha Dates berwarna gelap, lembut, berisi, manis dan berair. Ia adalah kurma berukuran sedang, biasanya sekitar 2.5-4.5cm, dan mempunyai kandungan kelembapan yang agak tinggi iaitu 32-35%. Sangan enak dimakan sebagai kurma segar.

  Manfaat Kurma Bam Ruthab AISHA DATES:
  Selain Disunahkan Sebagai Takjil Berbuka puasa, Kurma Bam Ruthab AISHA DATES ini juga memilik manfaat bagi Kesehatan Tubuh, antara lain :
  – Anti Cancer
  – 100% Natural Sugar
  – High Energy
  – Kesehatan tulang
  – Kesehatan pencernaan
  – Melawan stres dan depresi
  – Mencegah penyakit jantung
  – Meredakan gejala alergi musiman
  – Membantu penurunan berat badan

  Dengan kemasan Berat Antara 580Gr – 635Gr, kurma Bam Ruthab AISHA DATES cocok digunakan sebagai camilan, oleh oleh haji dan umroh, juga sebagai hadiah untuk orang-orang tercinta.Barang yang akan kami kirimkan telah melalui proses penyortiran yang teliti sehingga dipastikan menjadi barang yang terbaik dan berkualitas dikelasnya.
  Harga Perbox : Rp. 99.000,-Harga Perdus : @90.000 x 12 box ( Rp 1.80.000,- Per Box )2Kg muat 3 Box Kurma Aisha Dates

  Tag: ,

  Produk Terkait

  Produk Lainnya